De afgelopen jaren heeft The Hague Institute een reputatie opgebouwd als vooraanstaand centrum voor evenementen op het gebied van vrede and recht. Voortbouwend op deze ervaring stellen wij nu onze locatie ook beschikbaar voor uw non-profit-, bedrijfs- en overheidsevenementen.

Het elegante gebouw, gelegen aan een prachtige laan in het hart van Den Haag, is een unieke locatie voor conferenties, workshops, vergaderingen en recepties. Het beschikt over drie vergaderruimtes van verschillende groottes, een receptieruimte en een eigen tuin. Daarnaast is er ook gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid aanwezig. The Hague Institute is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het Vredespaleis en het centrum. Het is gelegen in één van de mooiste wijken van Den Haag, dichtbij vele internationale organisaties en ambassades.

Wij komen u graag tegemoet in uw wensen. Voor meer informatie of om te boeken, neem contact met ons op per e-mail: events@thehagueinstitute.org, of per telefoon: 070 30 28 130.

Meeting Room 1Meeting Room 1Reception AreaReception AreaMeeting Room 2Meeting Room 2Meeting Room 3
Contact

Over de zalen

Meeting Room 1

De grote vergaderzaal, een lichte ruimte met een hoog plafond en grote ramen, heeft plek voor een publiek van 150 personen. De opzet kan ook aangepast worden aan kleinere bijeenkomsten en rondetafelgesprekken. Een podium, katheder, geluidsinstallatie en schermen rondom de zaal zorgen ervoor dat uw sprekers goed zichtbaar en hoorbaar zijn. De geluidsinstallatie biedt ook de mogelijkheid om de audio van uw evenement op te nemen.

De aangrenzende receptieruimte kan ingericht worden voor diners en recepties of om gasten van koffie en thee te voorzien voor, tijdens of na uw evenement.

Meeting Room 2

Meeting Room 2 is een uitstekend alternatief voor kleinere bijeenkomsten. Met een capaciteit van rond de 25 personen is dit een vergaderzaal die goed geschikt is voor vergaderingen in een blokopstelling of een presentatie voor een beperkt publiek. Voor presentaties is er ook een groot scherm aanwezig.

Meeting Room 3

Meeting Room 3 is een lichte ruimte die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld bestuursvergaderingen of andere bijeenkomsten van maximaal 20 personen. Deze vergaderzaal is uitgerust met een laptop en een groot scherm voor presentaties, alsmede de technologie om conference calls of Skypegesprekken op te zetten.